ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ρεξ Τίλερσον, Στέιτ Ντιπάρτμεντ,


















































Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
Ινδονησία: Φανατικοί ισλαμιστές διαδηλωτές προσπάθησαν να διαλύσουν συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι
Εγγονός Χομεϊνί: Θα κάνουμε στο Ισραήλ ό,τι του έκανε και η Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Ηνωμένες Πολιτείες παρακολουθούν στενά την πολιτική κατάσταση στη Βενεζουέλα και ανησυχούν ότι η αντιπολίτευση εμποδίζεται να εκφράσει την αντίθεσή της στην κυβέρνηση, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον την Τετάρτη.
«Ανησυχούμε ότι η κυβέρνηση του Μαδούρο παραβιάζει το δικό της σύνταγμα και δεν επιτρέπει στην αντιπολίτευση (…) να οργανωθεί με τρόπο που εκφράζει τις απόψεις του λαού της Βενεζουέλας» δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ο Τίλερσον.
«Ανησυχούμε για την κατάσταση αυτή. Την παρακολουθούμε στενά και συνεργαζόμαστε με άλλους (…) για να μεταφέρουμε αυτές τις ανησυχίες», πρόσθεσε.























































