ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ινδονησία, Πραξικόπημα,


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αναβρασμός σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στην Ινδονησία, με τα ΜΜΕ να κάνουν λόγο για επικείμενο στρατιωτικό πραξικόπημα εναντίον της κυβέρνησης, του οποίου θα ηγείται ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων. Ο στρατός, ωστόσο, διέψευσε τα σενάρια, κατηγορώντας τον Τύπο για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Τα δημοσιεύματα ξεκίνησαν τις αναφορές για επικείμενο πραξικόπημα από την Τετάρτη. Τα δημοσιεύματα αναφέρονταν σε εμπλοκή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, οι σύμμαχοι του οποίου, σε συνεργασία με μέλη του ISIS στην περιοχή, επιδιώκουν την πτώση του εκλεγμένου προέδρου της χώρας.
«Το αμέσως επόμενο διάστημα θα κινηθούμε νομικά εναντίον των Μέσων που δημοσίευσαν αυτές τις πληροφορίες», δήλωσε ο εκπρόσωπος της στρατιωτικής ηγεσίας.























































