ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ινδονησία, Πραξικόπημα,

















































Κόντρα Λατινοπούλου-Παϊτέρη στον «αέρα» με απίστευτες ατάκες: «Αν τη δείτε καλά θα δείτε ότι έχει γύφτικη ομορφιά» (βίντεο)
Ο ψυχολόγος της δολοφονημένης αστυνομικίνας αποκαλύπτει για τον φονιά σύζυγό της: «Φαινόταν η χειριστικότητα του ανθρώπου»
Φαραντούρης για Τουρκία: Πρωτοφανές παράδοξο μία χώρα να χτυπά την πόρτα της ΕΕ και να μην αναγνωρίζει και να απειλεί
Πειραιάς: Για μια θέση παρκαρίσματος, 77χρονος κραδαίνοντας τρίαινα επιτέθηκε σε 44χρονο και 38χρονο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αναβρασμός σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στην Ινδονησία, με τα ΜΜΕ να κάνουν λόγο για επικείμενο στρατιωτικό πραξικόπημα εναντίον της κυβέρνησης, του οποίου θα ηγείται ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων. Ο στρατός, ωστόσο, διέψευσε τα σενάρια, κατηγορώντας τον Τύπο για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Τα δημοσιεύματα ξεκίνησαν τις αναφορές για επικείμενο πραξικόπημα από την Τετάρτη. Τα δημοσιεύματα αναφέρονταν σε εμπλοκή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, οι σύμμαχοι του οποίου, σε συνεργασία με μέλη του ISIS στην περιοχή, επιδιώκουν την πτώση του εκλεγμένου προέδρου της χώρας.
«Το αμέσως επόμενο διάστημα θα κινηθούμε νομικά εναντίον των Μέσων που δημοσίευσαν αυτές τις πληροφορίες», δήλωσε ο εκπρόσωπος της στρατιωτικής ηγεσίας.





















































