Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέντε συλλήψεις σε αντιτρομοκρατική επιχείρηση στη Γαλλία

Πέντε συλλήψεις σε αντιτρομοκρατική επιχείρηση στη Γαλλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πέντε άτομα συνελήφθησαν και αρκετά όπλα κατασχέθηκαν, έπειτα από στοχευμένες εφόδους της αντιτρομοκρατικής, σε περιοχές στη Γαλλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γαλλικό Πρακτορείο και άλλα τοπικά μέσα, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Γαλλίας διεξήγαγαν το πρωί της Τρίτης επιδρομές στις περιοχές Roanne, στην κεντρική Γαλλία, αλλά και στη Villeneuve-d’Ascq στα βόρεια της χώρας.

Οι αρχές κατάσχεσαν πλήθος όπλων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι πέντε συλληφθέντες είναι μεταξύ 18 και 24 ετών.

Οι συλλήψεις έγιναν στη Ρουέν, στο Ροάν της κεντρικής Γαλλίας και στη Βιλνέβ ντ’ Ασκ, στον βορρά. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στη Ρουέν οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο περίστροφα και δύο τουφέκια, για τα οποία πάντως ο κάτοχός τους, ένας συγγενής των συλληφθέντων, είχε νόμιμη άδεια.

Ορισμένοι από τους υπόπτους επικοινωνούσαν μεταξύ τους μέσω ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης και ορισμένα από τα μηνύματά που αντάλλαζαν άφηναν να εννοηθεί ότι προετοίμαζαν κάποια βίαιη ενέργεια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr