Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έξαλλοι οι Σκοπιανοί εθνικιστές με τις δηλώσεις Ζάεφ ότι δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες

Έξαλλοι οι Σκοπιανοί εθνικιστές με τις δηλώσεις Ζάεφ ότι δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Ζόραν Ζάεφ, Μακεδονία, Σκόπια,

Σε πανικό βρίσκονται οι ψευδομακεδόνες εθνικιστές του Νίκολα Γκρουέφκσι (Νικόλα Γρούιου, ελληνικής καταγωγής εξωμότη) από τις δηλώσεις του ηγέτη του σοσιαλδημοκρατικού SDSM, Ζόραν Ζάεφ, στις οποίες εμμέσως παραδέχθηκε ότι οι Σκοπιανοί δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες.

Σε συνεντεύξεις που παραχώρησε τις τελευταίες ημέρες ο Ζόραν Ζάεφ, στην σερβική ιστοσελίδα KURIR και στο βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων BGNES, στην πρώτη ανέφερε πως «οι “Μακεδόνες” και οι Σέρβοι είναι ίδιος λαός», ενώ στη συνέντευξή του στο βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων είπε ότι «οι “Μακεδόνες” και οι Βούλγαροι είναι ένας λαός».

Δεν έχει και άδικο, αφού οι νοτιοσλάβοι μεταξύ τους είναι “ξαδέλφια”, οι δε Σκοπιανοί βουλγαρόφωνοι που παριστάνουν τους Μακεδόνες είναι Βούλγαροι κανονικότατοι.

Όπως αντιλαμβάνεστε αυτές οι αλήθειες δεν άρεσαν στους γραφικούς ψευδομακεδόνες και η εφημερίδα VECER, που πρόσκειται στο κόμμα του Γκρουέφκσι, έσπευσε να φιλοξενήσει τις απόψεις του ψευδοϊστορικού Νόβιτσα Βελιάνοφσκι, που χαρακτήρισε τις αναφορές αυτές του ηγέτη του SDSM «απαράδεκτες, αβάσιμες και γελοίες».

Ακόμα και αυτή τη στιγμή που η ψευδομακεδονία κινδυνεύει με κατάρρευση υπό το βάρος των ανιστόρητων ψεμμάτων, μια χούφτα γραφικών απατεώνων παραμυθάδων προσπαθούν να υπερασπιστούν το άκρως επικίνδυνο παραμυθάκι τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κοζάνη: «Μαϊμού» αστυνομικός έκλεψε 225.000 ευρώ από ηλικιωμένη, με τη γνωστή μέθοδο του «τροχαίου»

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Ληστεία με σπρέι πιπεριού σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

24χρονος Αλβανός στην Πέλλα καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr