ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Άνμπαρ, Ερωτική Σκλάβα, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) σκοτώθηκε και δύο ακόμα τραυματίστηκαν, όταν θερμόαιμοι τζιχαντιστές άνοιξαν πυρ ο ένας πάνω στον άλλον, εξαιτίας ασυμφωνίας στην επιλογή ερωτικών συντρόφων.
Τα αίματα άναψαν στην πόλη Αλ Καΐμ του Ιράκ, στα δυτικά της επαρχίας Άνμπαρ, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής από τους τζιχαντιστές ντόπιων και ξένων γυναικών, μελών της Μεραρχίας Τζιχαντούλ Νικάχ, δηλαδή της “μονάδας” τζιχαντιστριών που προσφέρουν “ερωτικό τζιχάντ” στους τρομοκράτες.
Οι γυναίκες είχαν μεταφερθεί στην ιρακινή πόλη από τη Ράκα της Συρίας, τη ντε φάκτο πρωτεύουσα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, η οποία αναμένει την έναρξη της πολιορκίας της από τις υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).
Τοπική πηγή που μίλησε σε ιρακινά Μέσα επεσήμανε ότι είναι σύνηθες οι τζιχαντιστές να τσακώνονται και να “μιλάνε τα όπλα” όταν γίνεται μοιρασιά γυναικών.
Όσοι καταφέρουν και πάρουν γυναίκες λαμβάνουν από την οργάνωση “επίδομα γάμου” 400 δολάρια κι ένα σπίτι για να στεγάσουν τη σύζυγο.
Συνήθως τα σπίτια που δίνονται στους “νεόνυμφους” ανήκουν σε στρατιωτικούς, αστυνομικούς και Ιρακινούς αξιωματούχους που έχουν εγκαταλείψει την περιοχή.
Όταν ο τζιχαντιστής σκοτωθεί σε μάχη, η “χήρα” περνάει σε επόμενο “εργένη” για να του προσφέρει “ερωτικό τζιχάντ” μέχρι να σκοτωθεί κι αυτός.
Οι γυναίκες που κάνουν “ερωτικό τζιχάντ” δεν είναι αιχμάλωτες ή σκλάβες αλλά τζιχαντίστριες που εθελοντικά προσφέρουν αυτή την υπηρεσία στους “στρατιώτες του χαλιφάτου”.
Οι ίδιες θεωρούν ότι γινόμενες “σύζυγοι” ενδυναμώνουν το ηθικό των τζιχαντιστών και το βλέπουν σαν να κάνουν στρατιωτική θητεία.
Ωστόσο, το Ισλαμικό Κράτος έχει κατηγορηθεί ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν περιορίστηκε στις εθελόντριες αλλά υποχρέωσε σουνίτισσες να γίνουν σύζυγοι τρομοκρατών, ενώ έχουν καταγγελθεί και περιπτώσεις που γυναίκες εκτελέστηκαν επειδή αρνήθηκαν να ενδώσουν.























































