ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέλος στην προσωρινή αποχώρησή της από την προεδρία του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου έδωσε η Μαρίν Λεπέν, σήμερα Δευτέρα, εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 11ης και 18ης Ιουνίου στη Γαλλία.
«Τιμώντας την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε η Μαρίν Λεπέν, της παραδίδω σήμερα και πάλι την προεδρία του Εθνικού Μετώπου», σημείωσε μέσω Twitter ο Στιβ Μπριουά, προσωρινός πρόεδρος του κόμματος.
Η προσωρινή αλλαγή φρουράς στην ηγεσία της γαλλικής ακροδεξιάς έγινε μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών, όταν η Λεπέν προσπαθούσε να δώσει στην υποψηφιότητά της για την προεδρία της Γαλλίας μια πιο «ευρεία» διάσταση.
Αρχικώς την προσωρινή προεδρία είχε αναλάβει ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Ζαν-Φρανσουά Ζαλ, ωστόσο, όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε προχωρήσει στο παρελθόν σε αμφιλεγόμενες δηλώσεις για το Ολοκαύτωμα το οποίο υπέστησαν οι εβραίοι στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αναγκάστηκε να παραχωρήσει τη θέση του στον Μπριουά.























































