ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για αποκριάτικη φάρσα πέρασαν αρχικά οι αστυνομικοί το αποτρόπαιο έγκλημα με το οποίο ήρθαν αντιμέτωποι σε διαμέρισμα ζευγαριού στο Μπρισμπέιν στην Αυστραλία.
Οι Αρχές κλήθηκαν σε διαμέρισμα από ηλεκτρολόγο που βρέθηκε εκεί να αποκαταστήσει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
Ο 27χρονος Μάρκους Βόλκε προσπαθώντας να εξαφανίσει το πτώμα της τρανσέξουαλ γυναίκας του, Μαγιάνγκ Πρασέτιο, έπαθε βραχυκύκλωμα και έμεινε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
“Ναι έχω πρόβλημα. Μαγείρευα στην κουζίνα και το νερό μπήκε στον φούρνο. Δεν έχω ρεύμα, είναι κάτι που θα μπορούσες να φτιάξεις σήμερα;” είπε ο Βόλκε στο τηλεφώνημα του στον ηλεκτρολόγο και το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα μετά την αποκάλυψη της φριχτής δολοφονίας.
Ο ηλεκτρολόγος επανέφερε το ρεύμα και ενημέρωσε τον διαχειριστή της πολυκατοικίας για μπουκάλια χλωρίνης, πλαστικές σακούλες και κακή δυσοσμία στο διαμέρισμα.
Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ο Βόλκε το έσκασε οπλισμένος με ένα μαχαίρι και αυτοκτόνησε.
“Νόμιζα ότι ήταν μια αρρωστημένη αποκριάτικη φάρσα”, είπε ο Λίαμ Μακγουίνεϊ που βρήκε τα πόδια της τρανσέξουαλ σε κατσαρόλα.
Το ζευγάρι εργάζονταν στην Αυστραλία ως συνοδοί ασφαλείας και παντρεύτηκαν στη Δανία το 2013.























































