Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμερικανός Γερουσιαστής ζητά να απελαθεί ο Τούρκος Πρέσβης από τις ΗΠΑ

Αμερικανός Γερουσιαστής ζητά να απελαθεί ο Τούρκος Πρέσβης από τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να απελάσει τον Τούρκο πρεσβευτή στην Ουάσινγκτον προτρέπει την κυβέρνηση Τραμπ ο εμβληματικός ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής των ΗΠΑ Τζον Μακέιν μετά τα γεγονότα έξω από το Λευκό Οίκο με πρωταγωνιστές του φρουρούς του Ερντογάν, οι οποίοι βιαιοπράγησαν σε βάρος Κούρδων διαδηλωτών.

“Τέτοιες ενέργειες δεν μπορεί να μένουν αναπάντητες από τη διπλωματία”

«Θα πρέπει να πετάξουμε έξω από ‘δω τον πρεσβευτή τους. Τέτοιες ενέργειες δεν μπορεί να μένουν αναπάντητες από τη διπλωματία», είπε ο Μακέιν σε συνέντευξή του , προσθέτοντας ότι θα πρέπει παράλληλα να κινηθούν και νομικές διαδικασίες.

Ο γερουσιαστής Μακέιν είχε νωρίτερα χαρακτηρίσει τα επεισόδια έξω από το Λευκό Οίκο, ως «κακομεταχείριση».

«Εδώ είναι Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν τα κάνουμε αυτά εδώ εμείς. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για μια τέτοια θλιβερή συμπεριφορά», έγραψε στον λογαριασμό του, στο twitter ο γερουσιαστής».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας

Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης – Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ

ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ

Τουρκικό δημοσίευμα: Η στρατηγική μετατόπιση του Λιβάνου και η αναδιάταξη ισχύος στην Ανατολική Μεσόγειο (Daily Sabah)

Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr