ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κουρδιστάν, Κούρδοι, Λευκός Οίκος, Ντόναλντ Τραμπ, Ουάσιγκτον, Τζον Μακέιν, Τουρκία, Τουρκική Πρεσβεία,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να απελάσει τον Τούρκο πρεσβευτή στην Ουάσινγκτον προτρέπει την κυβέρνηση Τραμπ ο εμβληματικός ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής των ΗΠΑ Τζον Μακέιν μετά τα γεγονότα έξω από το Λευκό Οίκο με πρωταγωνιστές του φρουρούς του Ερντογάν, οι οποίοι βιαιοπράγησαν σε βάρος Κούρδων διαδηλωτών.
«Θα πρέπει να πετάξουμε έξω από ‘δω τον πρεσβευτή τους. Τέτοιες ενέργειες δεν μπορεί να μένουν αναπάντητες από τη διπλωματία», είπε ο Μακέιν σε συνέντευξή του , προσθέτοντας ότι θα πρέπει παράλληλα να κινηθούν και νομικές διαδικασίες.
Ο γερουσιαστής Μακέιν είχε νωρίτερα χαρακτηρίσει τα επεισόδια έξω από το Λευκό Οίκο, ως «κακομεταχείριση».
«Εδώ είναι Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν τα κάνουμε αυτά εδώ εμείς. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για μια τέτοια θλιβερή συμπεριφορά», έγραψε στον λογαριασμό του, στο twitter ο γερουσιαστής».























































