ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ρωσία, Τζιχαντιστές, Τζον Μακέιν,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν είναι η μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια, μεγαλύτερη ακόμα και από το “Ισλαμικό Κράτος” σύμφωνα με τον Τζον Μακέιν. Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής,σε συνέντευξή του στο ABC, σημείωσε ακόμα ότι ο Ντόναλντ Τραμπ του προκαλεί εκνευρισμό μετά από αναφορές που θέλουν τον σύμβουλο του Λευκού Οίκου Τζάρεντ Κουσνέρ, να συζητά την δημιουργία καναλιού μυστικής επικοινωνίας με τη Ρωσία.
Ο Μακέιν αιτιολόγησε την άποψή του για τον Πούτιν, λέγοντας “ο ISIS μπορεί να κάνει τρομερά πράγματα και φοβάμαι για όλα αυτά που γίνονται με τη μουσουλμανική πίστη… όμως είναι οι Ρώσοι που προσπάθησαν να διαλύσουν τις ρίζες της δημοκρατίας προσπαθώντας να επέμβουν στις αμερικανικές εκλογές”. Ο ίδιος βέβαια τονίζει πως “μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποια απόδειξη ότι τα κατάφεραν (σ.σ. να επέμβουν στις εκλογές) όμως ακόμα προσπαθούν να επέμβουν”.
“Διαμέλησαν την Ουκρανία, ένα κυρίαρχο κράτος” τόνισε ο Μακέιν για να στηρίξει την άποψή του.























































