ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FBI - Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών, Ελληνική Ομογένεια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ),


















































Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Φλόριντα: Συνελήφθη ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ - Είχε στην κατοχή του υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια Ελληνίδα προαλείφεται για διευθύντρια του FBI . Πρόκειται για την Φράνσις Τάουνσεντ Φράγκου, την οποία οι φίλοι της αποκαλούν «Ο τυφώνας».
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, το προσωνύμιο «τυφώνας» το κέρδισε λόγω του καυστικού λόγου αλλά και της ευθύτητας του χαρακτήρα που τη διακρίνουν. Η ίδια εργάστηκε ως οικιακή βοηθός και σερβιτόρα για να φτάσει μερικά χρόνια μετά να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους οκτώ υποψηφίους για τη θέση του διευθυντή του FBI μετά την αποπομπή του Τζέιμς Κόμεϊ από τον πρόεδρο Τραμπ.
Κόρη του Γιάννη Φράγκου και της Ντόροθι Φράγκου, γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1961 στη Μινιόλα της Νέας Υόρκης. Η Φράγκου πήρε το πτυχίο Πολιτικών Επιστημών και Ψυχολογίας το 1982 και ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία το 1985 από την Εισαγγελία του Μπρούκλιν. Προβιβάστηκε στο υπουργείο Δικαιοσύνης όπου ως δικηγόρος παρέμεινε 13 χρόνια (1988-2001).
Η ίδια το 2003 διορίστηκε υπαρχηγός της τότε Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας, Κοντολίζα Ράις για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Ο ρόλος της ήταν να οργανώσει το σχεδιασμό ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας για λογαριασμό του Λευκού Οίκου, ενώ από το 2004 έγινε η προσωπική σύμβουλος του προέδρου Μπους σε ζητήματα ασφάλειας.























































