ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ποιος υπονομεύει το Υπ. Άμυνας και το Εθνικό Συμφέρον; - Μικροπολιτική εν μέσω ακρίβειας και τουρκικών απειλών
Επίθεση στη Συρία: Αμερικανοί στρατιώτες τραυματίες κοντά στην Παλμύρα
Ο Ράαντ Σάαντ της Χαμάς σκοτώθηκε στη Γάζα
Έλενα Κουντουρά: Ανεπαρκής και ανεύθυνη η κυβέρνηση στα κρίσιμα ζητήματα ενίσχυσης της ασφάλειας των αερομεταφορών, μετά και τη νέα παραπομπή
Παλμύρα: Τρεις Αμερικανοί νεκροί σε ενέδρα του ISIS κατά τη διάρκεια περιπολίας στη Συρία – Ο Τραμπ εξοργισμένος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ δήλωσε σήμερα ότι σκοπεύει να εκμεταλλευτεί το ταξίδι που θα πραγματοποιήσει στην Τουρκία τη Δευτέρα προκειμένου να επιχειρήσει να «εξομαλύνει» τις σχέσεις του Βερολίνου με την Άγκυρα, οι οποίες διαταράχθηκαν έπειτα από μια σειρά διενέξεων μεταξύ των δύο χωρών.
Το Βερολίνο εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταφέρει τους στρατιώτες του από την αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ στην Τουρκία στην Ιορδανία ή σε κάποια άλλη χώρα στην περιοχή, διότι η τουρκική κυβέρνηση δεν επιτρέπει σε Γερμανούς βουλευτές να επισκεφθούν αυτή τη βάση.
Επιπλέον, ένταση επικράτησε στις σχέσεις των δύο χωρών μετά τη σύλληψη στην Τουρκία Γερμανού δημοσιογράφου κι από τις αποφάσεις απαγόρευσης νωρίτερα φέτος των προεκλογικών συγκεντρώσεων με τη συμμετοχή Τούρκων υπουργών στη Γερμανία ενόψει του δημοψηφίσματος για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενίσχυση των εξουσιών του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Εξετάζουμε τις δυνατότητες που έχουμε προκειμένου να γίνουν τα πρώτα βήματα προς την εξομάλυνση» τόνισε ο Γκάμπριελ μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Αγία Πετρούπολη.






















































