ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατάρ, Κουβέιτ, Σαμπάχ Αλ Αχμάντ Αλ Τζαμπέρ Αλ Σαμπάχ, Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θανί,


















































Πρωτοφανές περιστατικό σε τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν τους επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)
Νεκρός ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι - Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας στο Al Arabiya
Χίος: Τουλάχιστον 14 νεκροί μετανάστες - Τραυματίες 2 λιμενικοί μετά από συμπλοκή με σκάφος διακινητών
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O εμίρης του Κουβέιτ προέτρεψε τον εμίρη του Κατάρ Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι να εκτονώσει την ένταση με τους συμμάχους και να αποφύγει κάθε ενέργεια που θα οδηγούσε στην κλιμάκωση της διπλωματικής διένεξης που έχει ξεσπάσει μεταξύ των αραβικών κρατών του Περσικού Κόλπου.
Όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Κουβέιτ Kuna, ο σεΐχης Σαμπάχ Αλ Αχμάντ Αλ Τζαμπέρ Αλ Σαμπάχ «διατύπωσε την ευχή» ο μονάρχης του Κατάρ «να εργαστεί για την εκτόνωση της έντασης και να αποφύγει να λάβει οποιαδήποτε απόφαση που θα οδηγούσε ενδεχομένως στην κλιμάκωση».
Ο Αλ Σαμπάχ κάλεσε την Ταμίμ να δώσει την ευκαιρία στους διαμεσολαβητές να επιλύσουν τις διαφορές, ενώ σύμφωνα με το Kuna, οι δύο ηγέτες είχαν τηλεφωνική επικοινωνία.























































