ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδελφοί Μουσουλμάνοι - Μουσουλμανική Αδελφότητα, Αντέλ Αλ Τζουμπέιρ, Ισλαμιστές, Κατάρ, Παλαιστίνη, Σαουδική Αραβία, Τζιχαντιστές, Χαμάς,


















































«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας διαμήνυσε ότι το Κατάρ θα πρέπει να κάνει πολλές ενέργειες, όπως να τερματίσει την υποστήριξη που παρέχει στην παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς αλλά και στους Αδελφούς Μουσουλμάνους, προκειμένου να αποκατασταθούν οι σχέσεις του με τις άλλες αραβικές χώρες.
«Αποφασίσαμε να προβούμε σε ενέργειες για να ξεκαθαρίσουμε ότι φτάνει πια», είπε ο Άντελ Αλ Τζουμπέιρ μιλώντας σε δημοσιογράφους, στο Παρίσι όπου βρίσκεται. «Κανείς δεν θέλει να πλήξει το Κατάρ. Το Κατάρ θα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να κινηθεί προς τη μία ή προς την άλλη κατεύθυνση», πρόσθεσε.
Ο Αλ Τζουμπέιρ είπε ότι το Κατάρ υπονόμευε την παλαιστινιακή ηγεσία και την Αίγυπτο, υποστηρίζοντας τη Χαμάς και τη Μουσουλμανική Αδελφότητα αλλά και «εχθρικά μέσα ενημέρωσης».























































