ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρετανικές εκλογές: Τι δείχνουν τα τελευταία γκάλοπ λίγο πριν την κάλπη

Βρετανικές εκλογές: Τι δείχνουν τα τελευταία γκάλοπ λίγο πριν την κάλπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι Συντηρητικοί της πρωθυπουργού της Βρετανίας Τερέζας Μέι δεν θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν την πλειοψηφία των κοινοβουλευτικών εδρών στις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Πέμπτη στην χώρα, καταδεικνύει δημοσκόπηση του ινστιτούτου YouGov, αν και σε έρευνες άλλων εταιρειών προβλέπεται ότι το κόμμα της Βρετανίδας πρωθυπουργού θα κερδίσει με άνεση την εκλογική αναμέτρηση.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που ανήρτησε το YouGov στον ιστότοπό του, το Συντηρητικό Κόμμα θα εξασφαλίσει 42% των ψήφων και θα κερδίσει 302 έδρες εκ των συνολικά 650 του βρετανικού κοινοβουλίου. Ακολουθούν οι Εργατικοί με 38% και 269 έδρες.

Οι Συντηρητικοί είχαν 330 έδρες στη Βουλή των Κοινοτήτων όταν η Τερέζα Μέι προκήρυξε τις πρόωρες εκλογές τον Απρίλιο.

Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων εμφανίζονται διχασμένες στο τέλος της προεκλογικής εκστρατείας. Αναλόγως των ερευνών προβλέπεται ότι οι Συντηρητικοί θα έχουν προβάδισμα 12 έως 1% έναντι των αντιπάλων τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρωσία-εκλογές: Η «Ενωμένη Ρωσία» του Πούτιν οδεύει προς άνετη επικράτηση

Εκλογές στη Γερμανία: Ήττες Μερτς σε Μεκλεμβούργο και Βερολίνο, με πρωτιές AfD και Αριστεράς

Γεχούντα Μπεν Γιοσέφ: Η υποστήριξη στους Κούρδους δεν είναι συνωμοσία της Μοσάντ

Δημοσκόπηση MRB: «Βολοδέρνει» η ΝΔ στο 23,8% – Ο Σαμαράς «απειλεί» με δυνητική ψήφο στο 16,8%

Δημοσκόπηση Pulse: Πονοκέφαλος για Μητσοτάκη το κόμμα Σαμαρά – Πόσοι θα το ψηφίσουν αντί ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr