ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ανάλυση: Μετά το Ιράν έρχεται η σειρά της νεο-οθωμανικής Δυτ. Συρίας
«Πριν να είναι πολύ αργά»: Τελεσίγραφο Τραμπ στην Κούβα καθώς στερεύουν οι ροές πετρελαίου από τη Βενεζουέλα
Κεβόρκ Αλμασιάν: Αυτός είναι ο τζιχαντιστής Άχμεντ Αλ-Μανσούρι - Καταζητούμενος στην Αίγυπτο, σφαγέας Κούρδων στη Συρία
Νέα κωλοτούμπα Καρυστιανού: Δεν παραιτούμαι από τον Σύλλογο Τεμπών
Οι Έλληνες του Λεβάντε προειδοποιούν: Οι νεο-οθωμανοί τζιχαντιστές απείλησαν με πόλεμο και τους Εβραίους (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 37 άνθρωποι τραυματίστηκαν από φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Κυριακής σε κέντρο προσφύγων στη Βρέμη, στη βόρεια Γερμανία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.
Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και δέκα παιδιά.
Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, η φωτιά ξεκίνησε από κάδο σκουπιδιών στο υπόγειο του κτιρίου, όπου διαμένουν περισσότεροι από 100 μετανάστες.
Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα και είναι υπό διερεύνηση. Ανάμεσα στα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία είναι και ο εμπρησμός με αντιμεταναστευτικά κίνητρα.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Βρέμης ανακοίνωσε ότι 14 από τους τραυματίες, συμπεριλαμβανομένων των 10 παιδιών μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ενώ άλλοι δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες επιτόπου.























































