ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τούρκοι χωροφύλακες αρπάζουν τα κοπάδια των Κούρδων (βίντεο)

Τούρκοι χωροφύλακες αρπάζουν τα κοπάδια των Κούρδων (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το τουρκικό καθεστώς αντιμετωπίζει τους Κούρδους υπηκόους του όπως ακριβώς και εμάς τους Έλληνες πριν 200 χρόνια. Ως υποτελείς δίχως κανένα δικαίωμα.

Ένα νέο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο δείχνει Τούρκους στρατιώτες να κατάσχουν εκατοντάδες πρόβατα και κατσίκια από Κούρδους βοσκούς στη νοτιοανατολική Τουρκία, με τη δικαιολογία ότι οι βοσκοί δεν είχαν κτηνοτροφικές άδειες.

Βεβαίως όπως θα δείτε προς το τέλος του βίντεο, το οποίο έχει αγγλικούς υπότιτλους, ένας Κούρδος βοσκός δείχνει τα χαρτιά της άδειάς του, αλλά αυτό δεν “συγκινεί” τους Τούρκους χωροφύλακες που βγήκαν να αρπάξουν τα κοπάδια της φτωχολογιάς.

Η Τουρκία μπορεί να παριστάνει στα τουρκικά σίριαλ το σύγχρονο κράτος, στην πραγματικότητα όμως είναι μια χώρα που ζει σε μια άλλη εποχή που για όλο τον πολιτισμένο κόσμο θεωρείται ξεπερασμένη.

Εικόνες σαν αυτές που θα δείτε εξηγούν γιατί πολλοί Κούρδοι πιάνουν τα όπλα και ανεβαίνουν στα βουνά.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» – Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη

Η Τουρκία «έκλεισε» κρατική τράπεζα του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη επειδή φοβάται κυρώσεις των ΗΠΑ

Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ

Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει… «γαλοπούλα» της ειρήνης

Γεχούντα Μπεν Γιοσέφ: Η υποστήριξη στους Κούρδους δεν είναι συνωμοσία της Μοσάντ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr