ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τζιχαντιστές επιτέθηκαν σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Μπαμάκο, πρωτεύουσα του Μάλι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.
Κάτοικοι της περιοχής όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο, το οποίο φιλοξενεί δυτικούς τουρίστες, δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι άκουσαν πυροβολισμούς και ότι δυνάμεις του στρατού και της γαλλικής δύναμης Barkhane κατευθύνονται προς το σημείο.
Καπνός υψώνεται από την εγκατάσταση. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι ένοπλοι κρατούν ομήρους στο τουριστικό θέρετρο Cangaba, το οποίο προτιμούν πολλοί δυτικοί τουρίστες.
Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης έκανε λόγο για τρομοκρατική επίθεση από τζιχαντιστές, δίχως να είναι σε θέση να πει περισσότερες λεπτομέρειες.























































