ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ζόραν Ζάεφ αναγνώρισε για μια ακόμη φορά ότι οι Σκοπιανοί βουλγαρόφωνοι είναι Βούλγαροι, εγκαταλείποντας κατά τα φαινόμενα πλήρως τα μυθεύματα Γκρουέφσκι περί καταγωγής των Σκοπιανών από τους αρχαίους Μακεδόνες, οι οποίοι σύμφωνα με τις σκοπιανές παλαβομάρες δεν ήταν Έλληνες.
Ο νέος πρωθυπουργός των Σκοπίων, κατά την επίσκεψή του στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας Σόφια, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του τσάρου Σαμουήλ της Βουλγαρίας (958-1014), του εθνικού ήρωα των Βουλγάρων.
Το μνημείο που ο Ζόραν Ζάεφ κατέθεσε στεφάνι έχει επιγραφή που αναφέρει: “Σαμουήλ Τσάρος της Βουλγαρίας”.
Φωτογραφίες από την κατάθεση στεφάνου δημοσιεύτηκαν τόσο στα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης όσο και στα σλαβικά των Σκοπίων, χωρίς να σχολιάζουν περισσότερο την κίνηση αυτή του Πρωθυπουργού.
Όμως, στις κοινές δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ την Τρίτη (20 Ιουνίου) με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ, ο Σκοπιανός αναφέρθηκε στο σχέδιό του για κοινές εορτές και εκδηλώσεις που θα αναφέρονται στην «κοινή ιστορία» της πΓΔΜ και της Βουλγαρίας.























































