ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προσευχές σε τζαμιά και μαζικές διαδηλώσεις διοργανώνει το ισλαμιστικό Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην επέτειο του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016.
Όπως γράφει η εφημερίδα Hürriyet, κατά την διάρκεια της νύχτας της 15ης Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν προσευχές στα τζαμιά ενώ το ισλαμιστικό AKP καλεί τους πολίτες να βγουν στους δρόμους σε μαζικές διαδηλώσεις υποστήριξης του καθεστώτος.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα πραγματοποιήσει την πρωινή προσευχή με τους πολίτες στο Προεδρικό Μέγαρο ενώ θα γίνουν και αποκαλυπτήρια μνημείων για τους πεσόντες υποστηρικτές της ισλαμιστικής κυβέρνησης σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη.






















































