ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολιτικοί ακτιβιστές στην Τουρκία καλούν τον κόσμο σε μαζικές διαδηλώσεις στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης το ερχόμενο Σάββατο για την επέτειο ενός χρόνου από τις διαδηλώσεις που είχαν αρχίσει στο πάρκο Γκεζί κι εξαπλώθηκαν σε ολόκληρη τη χώρα κατά της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Οι διαδηλώσεις στο πάρκο Γκεζί και ακολούθως σε όλη την Τουρκία διήρκησαν εβδομάδες και κατά τη διάρκειά τους 6 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.
Τις διαδηλώσεις της περασμένης χρονιάς είχε πυροδοτήσει η ανακοίνωση της κυβέρνησης για το σχέδιο ανάπλασης του πάρκου Γκεζί, στην πλατεία Ταξίμ, και της ανέγερσης ενός εμπορικού κέντρου εκεί.
«Θα βγούμε στους δρόμους, μαζί με εκατομμύρια ανθρώπους» για την επέτειο, ανέφερε η οργάνωση Αλληλεγγύη στην Ταξίμ, στην οποία συμμετέχουν εργατικά συνδικάτα, οργανώσεις πολιτών και κόμματα της αντιπολίτευσης.























































