ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αιματηρό επεισόδιο με έναν τραυματία από πυροβόλο όπλο, σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Αλβανία ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η ψηφοφορία για τις αλβανικές βουλευτικές εκλογές.
Ένοπλοι πυροβόλησαν πολίτη, μέλος του κόμματος Σοσιαλιστικό Κίνημα Ένταξης, στην περιοχή Λέζα (Λισσός) βορείως των Τιράνων, σε επεισόδιο που επιβεβαιώθηκε από την Αστυνομία.
Σε δηλώσεις του ο ιδρυτής του κόμματος αυτού, Ιλίρ Μέτα, ο οποίος έχει εκλεγεί από το κοινοβούλιο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας και αναλαμβάνει καθήκοντα τον Ιούλιο, κατήγγειλε όσον αφορά στους δράστες ότι πρόκειται για τις συμμορίες εμπόρων ναρκωτικών, που όπως είπε ανήκουν, στο Σοσιαλιστικό Κόμμα του Έντι Ράμα με τον οποίο πάντως το κόμμα του και ο ίδιος συγκυβέρνησαν την τελευταία θητεία.






















































