ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κλιματική Αλλαγή, Ντόναλντ Τραμπ, Σύνοδος G20,


















































Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΗΠΑ: Το παρασκήνιο της κλιμακούμενης σύγκρουσης μεταξύ του Υπουργού Πολέμου Χέγκσεθ και του Υπουργού Στρατού Ντρίσκολ
Ο στενός φίλος της Τουρκίας Σάντσεθ υπονομεύει την ασφάλεια της ΕΕ
Ο Νίκος Δένδιας έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε στη διάσκεψη της G20 ότι το Παρίσι θα φιλοξενήσει μία διάσκεψη στις 12 Δεκεμβρίου, προκειμένου να γίνει μεγαλύτερη πρόοδος στις Συμφωνία του Παρισιού του 2015.
Η διάσκεψη αυτή θα έχει ως στόχο την εξεύρεση ιδιωτικών, αλλά και δημοσίων οικονομικών κεφαλαίων για χρηματοδότηση δράσεων στο πλαίσιο της Συμφωνίας του Παρισιού.
Όπως είναι ήδη γνωστό εκδόθηκε το τελικό ανακοινωθέν της G20 που πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο και επιβεβαιώνει τη δέσμευση για την βελτίωση των μηχανισμών διαπραγμάτευσης, παρακολούθησης και επίλυσης διαφορών του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ), τη δέσμευση όλων των χωρών-μελών της ομάδας G20 πλην των ΗΠΑ, ότι η Συμφωνία του Παρισιού είναι μη αναστρέψιμη, ενώ τα μέλη -πλην των ΗΠΑ- συμφωνούν για την ταχεία εφαρμογή της. Ακόμη τη συνεργασία των ΗΠΑ με άλλες χώρες, προκειμένου αυτές να βοηθηθούν στην πιο καθαρή κι αποδοτική αξιοποίηση ορυκτών καυσίμων.























































