ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κλιματική Αλλαγή, Ντόναλντ Τραμπ, Σύνοδος G20,

















































Ευρωπαϊκή απάντηση στις απειλές Τραμπ: «Παγώνει» η επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
ΜΕΤΕΟ: Βροχόπτωση κατηγορίας 5 (ακραία) την Τετάρτη 21/01 - Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
ΕΚΠΟΙΖΩ: Επεκτείνεται η πρακτική των παράνομων χρεώσεων στους λογαριασμούς καταθέσεων
Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των
Νίκος Δένδιας και Ίσραελ Κατζ: «Λειτουργούμε ως ένας άξονας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε στη διάσκεψη της G20 ότι το Παρίσι θα φιλοξενήσει μία διάσκεψη στις 12 Δεκεμβρίου, προκειμένου να γίνει μεγαλύτερη πρόοδος στις Συμφωνία του Παρισιού του 2015.
Η διάσκεψη αυτή θα έχει ως στόχο την εξεύρεση ιδιωτικών, αλλά και δημοσίων οικονομικών κεφαλαίων για χρηματοδότηση δράσεων στο πλαίσιο της Συμφωνίας του Παρισιού.
Όπως είναι ήδη γνωστό εκδόθηκε το τελικό ανακοινωθέν της G20 που πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο και επιβεβαιώνει τη δέσμευση για την βελτίωση των μηχανισμών διαπραγμάτευσης, παρακολούθησης και επίλυσης διαφορών του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ), τη δέσμευση όλων των χωρών-μελών της ομάδας G20 πλην των ΗΠΑ, ότι η Συμφωνία του Παρισιού είναι μη αναστρέψιμη, ενώ τα μέλη -πλην των ΗΠΑ- συμφωνούν για την ταχεία εφαρμογή της. Ακόμη τη συνεργασία των ΗΠΑ με άλλες χώρες, προκειμένου αυτές να βοηθηθούν στην πιο καθαρή κι αποδοτική αξιοποίηση ορυκτών καυσίμων.






















































