ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πραξικόπημα, Πραξικόπημα Τουρκία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία, Φετουλάχ Γκιουλέν,


















































Γιώργος Μαζωνάκης: «Βόμβα» Άδωνι για την «κλινική» Stem Cell στο Κολωνάκι - Είχε άδεια απλού παθολογικού ιατρείου
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνουν ΝΔ και ΕΛΑΣ - Χαμηλή η αποδοχή των μέτρων της ΔΕΘ
Ο Γιώργος Μαζωνάκης πέθανε από ανακοπή σε ηλικία 54 ετών
Συνέδριο MEAD: Το καθεστώς του Ιράν καταρρέει αρχές 2027 - Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να καταστρέψει την ανθρωπότητα σε 20
Στη φυλακή ο 33χρονος πορνοστάρ που εξέδιδε ανήλικες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο μουσουλμάνος ιεροκήρυκας Φετουλάχ Γκιουλέν, που ζει αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ και τον οποίο η Άγκυρα θεωρεί ως τον «εγκέφαλο» της απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου του 2016, καταδίκασε το «επαίσχυντο πραξικόπημα» και το «κυνήγι των μαγισσών» που έχουν εξαπολύσει οι τουρκικές Αρχές.
Σε μια ανακοίνωση, ο Γκιουλέν καταδικάζει επίσης την «καταδίωξη χωρίς προηγούμενο» των υποστηρικτών και μελών του δικτύου του Hizmet («Υπηρεσία», στα τουρκικά).
«Δυστυχώς, έπειτα από αυτήν την τραγωδία, επιτέθηκαν εναντίον πάρα πολλών αθώων.
»Παράνομα τους απέλυσαν, τους συνέλαβαν, τους φυλάκισαν και ακόμα και τους βασάνισαν.
»Όλα με εντολή της κυβέρνησης» επισήμανε ο Γκιουλέν, που διαμένει στην Πενσιλβάνια (ανατολικές ΗΠΑ) εδώ και χρόνια και η Τουρκία ζητά την απέλαση του.
Ο ίδιος κατηγόρησε την «κυβέρνηση ότι έχει εξαπολύσει ένα κυνήγι μαγισσών για να εξοντώσει όποιον θεωρείται ότι είναι άπιστος στον πρόεδρο Ερντογάν και το καθεστώς του».























































