Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

48χρονος πλάκωσε στο ξύλο γιατρό μέσα στο νοσοκομείο για μια βεβαίωση

48χρονος πλάκωσε στο ξύλο γιατρό μέσα στο νοσοκομείο για μια βεβαίωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κύπρος, Λεμεσός,

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας του ΡΙΚ στη Λεμεσό, Σωτηρούλας Χριστοφίδου, ένας 48χρονος άνδρας μετέβη στο δημόσιο νοσοκομείο της Λεμεσού στην Κύπρο  για μια τυπική έκδοση βεβαίωσης υγείας για λογαριασμό της μητέρας του, διαδικασία όμως που μετεβλήθη σε άγριο επεισόδιο με ξυλοδαρμό.

Εκεί εζήτησε από ιατρό να του εκδώσει βεβαίωση για την υγεία της μητέρας του, ωστόσο όταν ο ιατρός παρέλαβε τον φάκελο της μητέρας του διαπίστωσε ότι εκείνη είχε να εξεταστεί από το 2014.

Τότε του εξήγησε ότι πρέπει η μητέρα του να προσέλθει η ίδια επί τόπου προκειμένου να επανεξεταστεί, ώστε να εκδοθεί νέα σχετική βεβαίωση, ωστόσο τότε ο 48χρονος άρχισε να χλευάζει και να ειρωνεύεται την ιατρό, αντιδρώντας εκ παραλλήλου έντονα.

Τότε η ιατρός τον οδήγησε στην υπεύθυνη ιατρό, η οποία και αυτή με την σειρά της του εξήγησε την διαδικασία που οφείλεται να ακολουθηθεί, με τον 48χρονο να φωνάζει και να βρίζει.

Όταν η πρώτη ιατρός βγήκε από το γραφείο της υπεύθυνης όπου βρισκόταν με τον 48χρονο κρατώντας τον φάκελο της μητέρας του ανα χείρας, αυτός τότε της επιτέθηκε άγρια, τραβώντας την από τα μαλλιά και προσπαθώντας να της αρπάξει τον φάκελο, με την γυναίκα να αντιστέκεται. Ο 48χρονος της ζητούσε τον φάκελο, εκείνη δεν του τον έδινε και τότε άρχισε να την γρονθοκοπεί άγρια.

Το επεισόδιο έληξε μόνο όταν επενέβησαν τρίτοι παριστάμενοι πολίτες, ενώ έχει εκδοθεί εις βάρος του ένταλμα σύλληψής του με την υπόθεση να καταχωρείται άμεσα στο δικαστήριο κατόπιν σχετικών εντολών του Αστυνομικού Δ/ντη Λεμεσού, με τον 48χρονο να αντιμετωπίζει σωρεία βαρυτάτων κατηγοριών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σαμαράς: «Καρφιά» για «επαγγελματίες κατευναστές» στην κυβέρνηση – Τι είπε για Τουρκία και Κόσοβο

Χριστοδουλίδης: Είμαστε στα όρια μας, όσον αφορά τις προσφυγικές ροές

Θεόδωρος Γκότσης: Η Κύπρος «δεν αναγνωρίζει την μονομερώς ανακηρυχθείσα ανεξαρτησία» του Κοσόβου

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Το κατοχικό ψευδοκράτος των αποσχιστών στην Κύπρο πανηγυρίζει με τα «κατορθώματα» της Ντόρας Μπακογιάννη και της ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr