ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Ρεξ Τίλερσον, Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ,


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ως δυνατό μήνυμα προς τη Βόρεια Κορέα χαρακτήρισε τις νέες κυρώσεις ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Ρεξ Τίλερσον, ο οποίος χαιρέτισε την ομοφωνία των μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Η Πιόνγιανγκ, έσπευσε να προσθέσει, θα πρέπει να κατανοήσει τι αναμένει η διεθνής κοινότητα από αυτή.
«Η απόφαση δεν αφήνει κανένα περιθώριο» συμπλήρωσε, καθιστώντας, επίσης, σαφές ότι η υλοποίηση των κυρώσεων θα παρακολουθείται στενά.
Παράλληλα, κάλεσε το καθεστώς της Βόρειας Κορέας να σταματήσει τις δοκιμαστικές πυραυλικές εκτοξεύσεις, διαβεβαιώνοντας μάλιστα, ότι υπάρχουν ανοιχτά κανάλια επικοινωνία, τα οποία επιτρέπουν την ομαλοποίηση της κατάστασης.
Όσον αφορά τις σχέσεις Ρωσίας – ΗΠΑ, ο κ. Τίλερσον επεσήμανε ότι οι δύο χώρες θα πρέπει να εργαστούν από κοινού για την επίλυση των διεθνών προβλημάτων και τάχθηκε εναντίον της διακοπής των διμερών σχέσεων.























































