ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χρήση δακρυγόνων και νερού στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης και στην Άγκυρα έκανε η αστυνομία προκειμένου να διαλύσει το πλήθος των διαδηλωτών που συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν την πρώτη επέτειο από τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του Ιουνίου του 2013 που είχαν συγκλονίσει την Τουρκία.
Αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στους δρόμους που οδηγούν στην Πλατεία Ταξίμ, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της παραίτησης της κυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όταν η αστυνομία εκτόξευσε τα δακρυγόνα εναντίον του πλήθους, το οποίο γρήγορα διασκορπίστηκε στους γύρω δρόμους.
Συγκρούσεις ξέσπασαν στην Κωνσταντινούπολη όπου ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας είχαν περικυκλώσει τους εκατοντάδες διαδηλωτές στη λεωφόρο Ιστικλάλ, κοντά στην Πλατεία Ταξίμ.
Στην Άγκυρα η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και νερού εναντίον των 1000 περίπου διαδηλωτών που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Κιζιλάι στο κέντρο της πρωτεύουσας.























































