ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: Το όραμα είναι η Ελλάδα να γίνει παραγωγός οπλικών συστημάτων
DW: Το Πάπιγκο έχει διχαστεί με αφορμή την κατασκευή κατοικιών εφοπλιστή - Καταγγελίες για απειλές
Ο ηγέτης της Χαμάς Χάλεντ Μασάλ κάλεσε από την Τουρκία σε καταστροφή του Ισραήλ
Η Τουρκία μετέφερε νέα στρατεύματα στην τουρκο-κατεχόμενη βόρεια Συρία
O Ανδρέας Κουτσόλαμπρος νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών - Ποιοι εκλέχθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα μεταβεί για μία ημέρα στην Ουάσιγκτον, τη Δευτέρα, διακόπτοντας για σύντομο χρονικό διάστημα τις διακοπές του, διάρκειας 17 ημερών, έγινε σήμερα από έναν αξιωματούχο του Λευκού Οίκου.
Ο Αμερικανός πρόεδρος παραθερίζει σε γήπεδο του γκολφ ιδιοκτησίας του στο Μπέντμινστερ, στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου είχε συναντήσεις με τους συμβούλους του με αντικείμενο την πυρηνική απειλή της Βόρειας Κορέας και άλλα θέματα.
Ο Ρεπουμπλικάνος θα αναχωρήσει από το Νιου Τζέρσεϊ τη Δευτέρα με προορισμό την οικία του στο Μανχάταν, όπου, όπως είπε, έχει προγραμματίσει σειρά ραντεβού.
Προς το παρόν δεν έχουν δημοσιοποιηθεί οι λόγοι για το ταξίδι του τη Δευτέρα από τη Νέα Υόρκη στην Ουάσιγκτον.























































