Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αστυνομικοί πέταξαν χειροβομβίδα στην κούνια του μωρού

Αστυνομικοί πέταξαν χειροβομβίδα στην κούνια του μωρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πόλεμος της αστυνομίας κατά των καρτέλ ναρκωτικών έχει ένα ακόμα αθώο θύμα. Αυτή τη φορά το θύμα είναι ένα αγοράκι 19 μηνών.

Αστυνομικοί της ομάδας SWAT εισέβαλαν σε σπίτι στην κομητεία του Χάμπερσαμ, στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, για να συλλάβουν τον Βάνις Θομέθενα, που είναι έμπορος ναρκωτικών.

Η Αλίσια Φονεσάβαν, η μητέρα του μικρού Μπούκαμ Φονεσάβαν Τζούνιορ, είχε πάρει το άτυχο αγοράκι μαζί της σε επίσκεψη στην αδερφή της όταν κατά τη διάρκεια της επιδρομής ένας από τους ένστολους άνδρες, έριξε χειροβομβίδα αναισθητοποίησης στην κούνια του 19 μηνών μωρού.

baby3

baby1

“Είναι το μωρό μου. Είναι μόνο ένα μωρό. Προσγειώθηκε στο πάρκο του και εξερράγη στο μαξιλάρι του, δίπλα στο πρόσωπό του”, είπε η μητέρα του παιδιού που νοσηλεύεται σε κώμα, σε μια ειδική μονάδα εγκαυμάτων.

Και συμπλήρωσε:

“Πήγαμε να τον δούμε και ολόκληρο το πρόσωπό του είχε ανοίξει. Έχει ένα μεγάλο κόψιμο στο στήθος του. Είναι μόλις 19 μηνών και δεν έκανε τίποτα…”

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της αστυνομίας, Ρικ Ντάρντι, δήλωσε ότι η επιδρομή πραγματοποιήθηκε εναντίον ενός κυκλώματος ναρκωτικών, ενώ η ειδική ομάδα SWAT είχε ένταλμα να συλλάβει έναν άνδρα που κατείχε ναρκωτικά και όπλα στο σπίτι.

“Σε αυτό, δεν υπήρχαν ούτε παιδικά ρούχα, ούτε παιχνίδια ώστε να μαρτυρούν πως κάποιο παιδί ζει εκεί”, υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι ολόκληρη η μονάδα του είναι συντετριμμένη από το περιστατικό.

“Προσπαθείς να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να πάει κάτι στραβά, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορούσε να πάει κάτι χειρότερα”, κατέληξε.

Ωστόσο, ο 30χρονος Βάνις Θομέθενα, συνελήφθη κατά τη διάρκεια της επιδρομής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κρήτη: Γάζωσαν με καλάσνικοφ αυτοκίνητο στο Ηράκλειο

Μπλίνκεν: Η Χαμάς εξετάζει μια εξαιρετικά γενναιόδωρη πρόταση για εκεχειρία στη Γάζα

Ενδοοικογενειακή βία: Χειροπέδες σε 33χρονο από το Ηράκλειο που απείλησε και εκφόβισε τη σύντροφό του

Αναποτελεσματικές οι κυρώσεις σε Ρωσία και Ιράν

Μαρούσι: Ο 23χρονος τράβηξε όπλο αλλά μπλόκαρε – Τότε μαχαιρώθηκε στον λαιμό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr