ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βρόμικη Βόμβα, Ινδονησία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Πυρηνικά Όπλα, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
Προστατεύοντας την Ευρώπη - Αποκαλύπτοντας την αυξανόμενη απειλή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Αρχές της Ινδονησίας, αποκάλυψαν ότι ματαίωσαν χτύπημα που ετοίμαζε ομάδα τζιχαντιστών.
Η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις 5 υπόπτων μετά από επιδρομές σε σπίτια στο Μπαντούγκ της Δυτικής Ιάβας, περιοχή στην οποία εισρέουν πολλοί ισλαμιστές τρομοκράτες που εκτοπίζονται από άλλα κράτη.
Ο όλος σχεδιασμός ήταν ιδιαίτερα περίπλοκος, καθώς οι εξτρεμιστές σχέδιαζαν να ανακατέψουν μια σειρά από εξαιρετικά επικίνδυνα υλικά, από ραδιενεργό ουράνιο ως και «σπιτικά» εκρηκτικά για την ενεργοποίηση της βόμβας.
Στην πραγματικότητα, η συσκευή θα ήταν, στην καλύτερη περίπτωση, συσκευή ακτινολογικής διασποράς ή βρώμικη βόμβα που θα μπορούσε να ψεκάζει ραδιενεργό υλικό όταν θα γινόταν η έκρηξη της συμβατικής βόμβας, σύμφωνα με το Reuters.
Πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν ότι η ισχύ της βόμβας θα ήταν εξαιρετικά ισχυρή και οι καταστροφές που θα προκαλούσε, ανυπολόγιστες.























































