ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Υπερβολικά ανεκτική» θεωρεί η πλειονότητα των Γερμανών την πολιτική της Άνγκελα Μέρκελ απέναντι στην Τουρκία και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της εφημερίδας Bild.
Συγκεκριμένα, το 81% κρίνει ότι το Βερολίνο έχει επιδείξει μεγάλη ανοχή απέναντι στην τουρκική κυβέρνηση, ενώ το 54% επιθυμεί τη διακοπή της συνεργασίας Ε.Ε. – Τουρκίας στο ζήτημα της μεταναστευτικής κρίσης.
Επίσης, το 53% δεν επιθυμεί να παραθερίσει στη γειτονική χώρα, παρότι τα προηγούμενα χρόνια η Τουρκία θεωρούταν παραδοσιακός προορισμός των Γερμανών τουριστών.
Άλλωστε, το 2016, επισκέφτηκαν τους τουρκικούς προορισμούς περίπου 4 εκατ. Γερμανοί ταξιδιώτες, κατατάσσοντας τη χώρα στην τρίτη θέση των προτιμήσεών τους.
Πάντως, το 44% εμφανίζεται διατεθειμένο να επισκεφθεί τη Τουρκία, παρά την όξυνση των διμερών σχέσεων.






















































