Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντιμέτωποι με την αμερικανική δικαιοσύνη «μπράβοι» του Ερντογάν για το ξύλο σε Κούρδους διαδηλωτές

Αντιμέτωποι με την αμερικανική δικαιοσύνη «μπράβοι» του Ερντογάν για το ξύλο σε Κούρδους διαδηλωτές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ώρα της Δικαιοσύνης ήρθε για τους «μπράβους» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, οι οποίοι τον περασμένο Μάιο είχαν σπάσει στο ξύλο Κούρδους διαδηλωτές στην Ουάσιγκτον, μπροστά στα μάτια του Τούρκου Προέδρου που παρακολουθούσε αμέριμνος.

Πιο συγκεκριμένα αντιμέτωποι με την αμερικανική δικαιοσύνη είναι 19 άτομα στα οποία απαγγέλθηκαν κατηγορίες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και 15 Τούρκοι υπάλληλοι ασφάλειας.

Οι εικόνες ντροπής έξω από την τουρκική πρεσβεία στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ υπό το βλέμμα ( του ίδιου του προέδρου της Τουρκίας είχαν προκαλέσει σάλο και «πόλεμο» ανάμεσα σε ΗΠΑ και Τουρκία.

Το γραφείο του εισαγγελέα της πρωτεύουσας των ΗΠΑ (District of Columbia) ανέφερε ότι έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες σε 16 από τους εναγόμενους και ότι η απαγγελία της Τρίτης πρόσθεσε άλλους τρεις στον κατάλογο των κατηγορουμένων.

Οι τρείς είναι ο Μουχσίν Κόσε, ο Γιουσούφ Αγιάρ και ο Χαρετίν Ερέν, οι οποίοι βρίσκονταν μεταξύ των 15 τούρκων υπαλλήλων ασφαλείας στους οποίους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Κινδυνεύουν με 15ετη φυλάκιση

«Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν και στους 19 εναγόμενους περιλαμβάνουν τη συνωμοσία να διαπράξουν έγκλημα βίας, ενισχυμένης από έγκλημα προκατάληψης», ανακοινώθηκε.

Η κατηγορία τιμωρείται με τη μέγιστη ποινή κάθειρξης 15 χρόνων, ενώ το έγκλημα προκατάληψης μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερες ποινές κάθειρξης.

Μερικοί ενάγοντες αντιμετωπίζουν πρόσθετες κατηγορίες.Μόνο δύο από τους 19 έχουν τεθεί υπό κράτηση, και αναμένεται να εμφανιστούν ενώπιον δικαστή στις 7 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Σταϊνμάγερ στην Τουρκία με πολιτική ατζέντα… και ντονέρ

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Τα συνδικάτα της Σκωτίας ζητάνε από το Ηνωμένο Βασίλειο να μην πουλά όπλα στην Τουρκία

Ο Ζελένσκι πανευτυχής που θα πάρει νέα αμερικανικά δισ. δολάρια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr