Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βραζιλία: Συνελήφθη πρώην υπουργός για συμμετοχή σε σκάνδαλο που αφορά ξέπλυμα χρήματος

Βραζιλία: Συνελήφθη πρώην υπουργός για συμμετοχή σε σκάνδαλο που αφορά ξέπλυμα χρήματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη σύλληψη του Geddel Vieira Lima, πρώην υπουργού της κυβέρνησης του Μισέλ Tεμέρ στη Βραζιλία, προχώρησαν οι αρχές της Βραζιλίας για συμμετοχή σε σκάνδαλο που αφορά ξέπλυμα χρήματος.

Δακτυλικά του αποτυπώματα βρέθηκαν σε βαλίτσες οι οποίες περιείχαν περισσότερα από 51 εκατ. ρεάλ (περί των 16,25 εκατ. δολαρίων).
Οι διωκτικές αρχές της Βραζιλίας ανακάλυψαν, πριν από μερικές ημέρες, βαλίτσες αλλά και χαρτόκουτα γεμάτα χρήματα σε ένα διαμέρισμα.

Ο Λίμα βρίσκονταν σε κατ’ οίκον περιορισμό από το Ιούλιο, κατηγορούμενος για παρακώλυση της δικαιοσύνης, καθώς θεωρήθηκε ότι ήταν ο άνθρωπος που εμπόδισε τον επιχειρηματία Lucio Funaro, ο οποίος ήταν στενός συνεργάτης πολιτικών που βρίσκονταν κοντά στον Temer, να κλείσει συμφωνία με τις δικαστικές αρχές.

Πάντως ο δικηγόρος του,υποστηρίζει ότι ο πρώην υπουργός δεν έχει καμία πρόσβαση στα δικαστικά έγγραφα που αφορούν την υπόθεσή του, χαρακτηρίζοντας την όλη υπόθεση ως παράνομη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισπανία: Τα αμαρτωλά «Καθαρά Χέρια» που κατηγορούν τη σύζυγο του Σάντσεθ

Ισπανία: Ο Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί – Ποιος είναι ο λόγος

Ρωσία: Συνελήφθη ο υφυπουργός Άμυνας Τιμούρ Ιβανόφ για διαφθορά

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Σκωτικός Τύπος: Το Ύπατο Συμβούλιο δια την Ελλάδα επαναδιαβεβαίωσε σχέσεις με τα Ύπατα Βραζιλίας και Αργεντινής – Ύπατοι από Κεντρική και Νότια Αμερική στην Αθήνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr