ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν μεταξύ πολιτικών σε τηλεοπτικό στούντιο στο Κόσοβο.Οι δύο άνδρες θέλησαν να δείξουν τις… πυγμαχικές τους ικανότητες αφού, μετά από σφοδρή αντιπαράθεση πιάστηκαν στα χέρια και έπεσαν μπουνιές και κλωτσιές!
Αρχικά οι πολιτικοί Φράσεν Κρασνίγκι και Μιλάιμ Ζέκα είχαν μία έντονη συζήτηση ο ένας απέναντι στον άλλον, κανείς ωστόσο να φαντάζεται πως αυτό θα καταλήξει σε γρονθοκόπημα.
Συγκεκριμένα, τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο Ζέκα, βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος αποκάλεσε τον συνομιλητή του «βιαστή», με αποτέλεσμα ο άνδρας με το ροζ πουκάμισο να βγει έξω από τα ρούχα του.
Ακολούθησε πανδαιμόνιο, καθώς οι πολιτικοί αντάλλαξαν κι άλλες βρισιές όπως «βρώμικο κάθαρμα», «αγελάδα», «εγκληματία» παρά την προσπάθεια του παρουσιαστή να τους ηρεμήσει.
Ωστόσο, η αντιπαράθεση οδήγησε σε μπουγέλο και το μπουγέλο και γρονθοκόπημα, με τους δύο πολιτικούς να χτυπιούνται on air και καταμεσής του στούντιο.
Τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση των ανδρών ασφαλείας για να χωρίσουν οι δύο «μποξέρ» με τον παρουσιαστή να ανακοινώνει ότι «αν θέλουν μπορούν να συνεχίσουν εκτός στούντιο τον καβγά τους» και την εκπομπή να διακόπτεται κακήν-κακώς.























































