ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι υπό το βάρος της ανόδου του ευρωσκεπτικισμού στην Ευρώπη κάλεσε σήμερα τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να υποστηρίξουν κι άλλο τις χώρες της ευρωζώνης που εξέρχονται από μια σοβαρή κρίση, βοηθώντας τες κυρίως να πολεμήσουν την μάστιγα της ανεργίας.
“Η ΕΕ και οι θεσμοί της μπορούν και θα πρέπει να ενεργήσουν περαιτέρω, καλύτερα και πιο γρήγορα”, σημείωσε ο Ραχόι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Πορτογάλο ομόλογό του Πέδρο Κοέλιο, έπειτα από συνάντηση που είχαν.
“Η Ευρώπη οφείλει να υποστηρίξει τις προσπάθειες των χωρών προκειμένου να τις βοηθήσει να βγουν πιο δυνατές από αυτήν την σοβαρή κρίση με πιο στέρεες βάσεις, οι οποίες θα τους επιτρέψουν να διασφαλίσουν μια βιώσιμη ανάπτυξη και να ευνοήσουν την δημιουργία θέσεων εργασίας”, πρόσθεσε ο Ραχόι μετά την σύνοδο αυτή κορυφής, στην οποία μετείχαν πολλοί υπουργοί των δύο κυβερνήσεων.























































