ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συγκλονιστικά στοιχεία για την οικογένεια του μακελάρη του Λας Βέγκας

Συγκλονιστικά στοιχεία για την οικογένεια του μακελάρη του Λας Βέγκας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συγκλονιστικά στοιχεία για το περιβάλλον του μακελάρη του Λας Βέγκας που σκότωσε 58 άτομα και εν συνεχεία αυτοκτόνησε.Η οικογένεια του δράστη Στίβεν Πάντοκ είχε ουκ ολίγα μπλεξίματα. Ο αδερφός του μακελάρη, Μπρους Πάντοκ, ελέγχεται από τις αμερικανικές αρχές για εμπόριο σκληρών ναρκωτικών και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να προσαχθεί.

Ο ίδιος κατά το παρελθόν, είχε συλληφθεί για διάφορα σοβαρά εγκλήματα, όπως η διακίνηση ναρκωτικών, κλοπή, εμπρησμό, ακόμη και για απάτη με πλαστά έγγραφα.

Περιβόητος ληστής τραπεζών ο πατέρας του

Εκτός του Μπρους Πάντοκ, ο οποίος έχει ναρύ φάκελο με σοβαρότατα αδικήματα και τον Στίβεν Πάντοκ, ο οποίος έχει γραφτεί ήδη στην ιστορία ως ο δράστης του μεγαλύτερου μακελειού στις ΗΠΑ, περιβόητος ληστής τραπεζών ήταν και ο πατέρας Πάντοκ, ο «Μπιγκ Ντάντι», όπως τον αποκαλούσαν χαρακτηριστικά. Είχε την «τιμή» μάλιστα, το όνομά του να περιλαμβάνεται στην Top 10 λίστα των καταζητούμενων του FBI.

Η τελευταία καταδίκη του αδερφού Μπρους Πάντοκ, ήταν για βανδαλισμό σε εταιρεία, στο Λος Άντζελες. Το δικαστήριο τον τιμώρησε με 150 ώρες παροχής δημόσιας εργασίας.

Ο μόνος που φαίνεται πως… παρέκαμψε το εγκληματικό γονίδιο της οικογένειάς του, είναι ο άλλος αδερφός του μακελάρη, ονόματι Έρικ, ο οποίος έκανε δηλώσεις στα αμερικανικά ΜΜΕ, λέγοντας πως «Ήταν ένας κλειστός τύπος. Γι’ αυτό δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα γι’ αυτόν».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το τέλος της Ευρώπης ή το τέλος των ψευδαισθήσεών της;

Η Μέση Ανατολή εισέρχεται σε μια περίοδο ιστορικής μετάβασης – Γεωπολιτική και θρησκεία σε διαρκή αλληλεπίδραση

Επιβεβαιώνουν οι ΗΠΑ το «ναι» του Πούτιν για τριμερή Ρωσίας-ΗΠΑ-Ουκρανίας

Πούτιν: «Ναι» στην επανέναρξη των τριμερών συνομιλιών ΗΠΑ-Ουκρανίας-Ρωσίας

Το Ισραήλ καταδίκασε την απόφαση της λιβυκής Βουλής να επικυρώσει το ανυπόστατο μνημόνιο Τουρκίας-Τρίπολης – Καυτά ερωτήματα για την άτιμη κωλοτούμπα Σαντάμ Χάφταρ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr