ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο αμερικανικά υπερηχητικά στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη B-1B πέταξαν πάνω από την Κορεατική Χερσόνησο, σε μια νέα επίδειξη δύναμης των ΗΠΑ εν μέσω της συνεχιζόμενης έντασης στην περιοχή, όπως μετέδωσε σήμερα το νοτιοκορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.
Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ επιβεβαίωσαν ότι δύο στρατηγικά βομβαρδιστικά B-1B συμμετείχαν για πρώτη φορά σε γυμνάσια μαζί με ιαπωνικά και νοτιοκορεατικά αεροσκάφη στην περιοχή της θάλασσας της Ιαπωνίας.
Στο μεταξύ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συζήτησε με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησής του, αρμόδια για την άμυνα, σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές αντίδρασης σε μια ενδεχόμενη επίθεση της Βόρειας Κορέας και αποτροπής της απειλής της Πιονγιάνγκ εναντίον της Ουάσιγκτον.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, ο Τραμπ ενημερώθηκε από τον υπουργό Άμυνας Τζέιμς Μάτις και τον αρχηγό του αμερικανικού γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας στρατηγό Τζόζεφ Ντάνφορντ στη διάρκεια συνεδρίασης του συμβουλίου εθνικής ασφαλείας.























































