ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κυβέρνηση της Ισπανίας θα αναλάβει τον έλεγχο της Καταλωνίας και την απευθείας διακυβέρνησή της αν ο καταλανός ηγέτης Κάρλες Πουτζντεμόν δεν εγκαταλείψει την προσπάθεια να αποσχίσει την περιοχή από την Ισπανία έως τις 11:00 ώρα Ελλάδας της Πέμπτης, δήλωσε σήμερα η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σοράγια Σάενθ ντε Σανταμαρία.
«Ο κ. Πουτζντεμόν έχει ακόμη την ευκαιρία να αρχίσει να επιλύει την κατάσταση, πρέπει να απαντήσει ‘ναι’ ή ‘όχι’ στην κήρυξη (της ανεξαρτησίας)», είπε η Σάενθ ντε Σανταμαρία.
Η Μαδρίτη είχε δώσει μια πρώτη διορία στον Πουτζντεμόν έως τις 11:00 σήμερα προκειμένου να αποσαφηνίσει τη θέση του για την ανεξαρτησία με ένα «Ναι» ή ένα «Όχι», όμως ο καταλανός ηγέτης δεν απάντησε απευθείας στην ερώτηση.























































