ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε έξαλλη κατάσταση ο Γιλντιρίμ επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό της Δανίας: “Λέει ανοησίες”

Σε έξαλλη κατάσταση ο Γιλντιρίμ επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό της Δανίας: “Λέει ανοησίες”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ολομέτωπη επίθεση στον πρωθυπουργό της Δανίας Λαρς Λόκε Ράσμουσεν εξαπέλυσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ εξαιτίας δηλώσεων του πρώτου που δεν άρεσαν στο ισλαμιστικό καθεστώς της Άγκυρας.

«Τώρα τελευταία γίνεται η μία δήλωση μετά την άλλη σε βάρος της Τουρκίας. Χθες από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο πρωθυπουργός της Δανίας είπε ανοησίες. “Η Τουρκία λιώνει μπροστά στα μάτια μας κάτω από το καθεστώς Ερντογάν, πώς θα ενταχθεί έτσι στην Ευρώπη;”.

»Ποιος είσαι εσύ; Μπορείς εσύ να πεις κάτι στην Τουρκία, στον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας; Το καθεστώς της Τουρκίας είναι η Δημοκρατία. Διότι με την δύναμη που αντλεί από το παρελθόν, από τον πολιτισμό της, βαδίζει με σταθερά βήματα προς τον σύγχρονο πολιτισμό.

»Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αμφισβητεί αν η Τουρκία είναι ευρωπαϊκή ή ασιατική.

»Η Τουρκία είναι στο κέντρο και της Ευρώπης και της Ασίας, και γεωγραφικά και πολιτιστικά και ως προς το μέλλον.

»Αυτοί θέλουν θα κρατήσουν την Τουρκία εκτός για πολύ καιρό. Η αλύγιστη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, το ότι η Τουρκία αποφασίζει μόνη της παρά τα εμπόδια που της θέτουν, το ότι συνεχίζει σταθερά την ανάπτυξή της, όλα αυτά τους ενοχλούν», είπε σε έξαλλη κατάσταση ο Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο

Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη

Διπλωματική γκάφα από την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου

Ηλεκτρικό καλώδιο 22 δισ. ευρώ συνδέει το Αζερμπαϊτζάν με την Ευρώπη παρακάμπτοντας την Τουρκία

Αντ. Σαμαράς: «Όσο λοιπόν κι αν προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης να ταΐσει, δήθεν, τον κόσμο με “πίτσες” και “χωριάτικα”, ο ελληνικός λαός γνωρίζει, κρίνει και συγκρίνει…»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr