Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμερικανίδα ηθοποιός κατήγγειλε παρενόχληση από τον Τζορτζ Μπους

Αμερικανίδα ηθοποιός κατήγγειλε  παρενόχληση από τον Τζορτζ Μπους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη δόξα του κινηματογραφικού – παραγωγού – βιαστή του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν θέλησε να κλέψει, έστω και λίγο ο Τζορτζ Μπους o πρεσβύτερος. Μια 34χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός τον κατήγγειλε ότι την χούφτωσε ενώ εκείνος βρίσκονταν καθηλωμένος σε αναπηρική καρέκλα.

Η Χέδερ Λιντ, πεερί ου ο λόγος, η οποία πρωταγωνίστησε στη σειρά «Turn: Washington’s Spies» κατήγγειλε μέσω ανάρτησής της στο Instagram ότι ότι ο πρώην ένοικος του Λευκού Οίκου της επιτέθηκε σεξουαλικά πριν τέσσερα χρόνια, ενώ πόζαραν για μια φωτογραφία. Μάλιστα, η παρενόχληση σημειώθηκε ενώ στο πλευρό του 93χρονου σήμερα Μπους στεκόταν η σύζυγός του, Μπάρμπαρα.

«Mε έπιασε από πίσω»

«Όταν είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Τζορτζ Μπους πριν από τέσσερα χρόνια για να προωθήσω ένα τηλεοπτικό ιστορικό σόου στο οποίο εργαζόμουν, μου επιτέθηκε σεξουαλικά καθώς ποζάραμε για μια φωτογραφία.

Δεν ακούμπησε το χέρι μου. Με έπιασε από πίσω, καθισμένος στο αναπηρικό του αμαξίδιο κι ενώ η σύζυγός του Μπάρμπαρα ήταν στο πλευρό του.

Μου είπε και ένα βρώμικο αστείο» έγραψε η Λιντ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συνόδευσε την ανάρτησή της με την επίμαχη φωτογραφία:


Η Λιντ υποστήριζε ακόμη ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ της επιτέθηκε σεξουαλικά και δεύτερη φορά: «Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης με άγγιξε ξανά.

Η Μπάρμπαρα τον κοίταξε με στιλ »όχι πάλι». Ο σωματοφύλακάς του μου είπε ότι δεν θα έπρεπε να είχα σταθεί δίπλα του για τη φωτογράφιση.

Μας είχαν δοθεί οδηγίες να τον αποκαλούμε »Κύριο Πρόεδρο». Για εμένα η δύναμη ενός Προέδρου φαίνεται από την ικανότητά του να κάνει θετικές αλλαγές, να βοηθά πραγματικά τους ανθρώπους και να χρησιμεύει ως σύμβολο της δημοκρατίας» υπογράμμισε η ηθοποιός.

Η 34χρονη αναφέρει ακόμη ότι αποκάλυψε όσα βίωσε χάρη στους συμπρωταγωνιστές της. «Οι συνάδελφοί μου με βοήθησαν εκείνη την ημέρα και συνέχισαν να με στηρίζουν. Είμαι ευγνώμων για τη γενναιότητα των άλλων γυναικών που έγραψαν και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους».

Η Λιντ κάτω από την ανάρτησή της -την οποία να σημειωθεί ότι διέγραψε λίγο αργότερα- δεν δέχθηκε μόνο μηνύματα συμπαράστασης: Κάποιοι έσπευσαν να επισημάνουν ότι πέρασαν τέσσερα χρόνια από το περιστατικό που καταγγέλλει και αναρωτιούνται γιατί έπρεπε να περάσει τόσος καιρός για να το αποκαλύψει.

Ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος σε δήλωσή του στη Daily Mail αναφέρει: «Ο πρόεδρος Μπους ποτέ, κάτω από οποιαδήποτε περίσταση, δεν θα προκαλούσε εκ προθέσεως τέτοια πίεση σε κάποιον, και ο ίδιος ζητά ειλικρινά συγνώμη εάν η προσπάθειά του να κάνει χιούμορ προσέβαλλε την κυρία Λιντ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στ. Κασσελάκης από Ουάσιγκτον: Δεν νοείται ελληνοτουρκικός διάλογος χωρίς το Κυπριακό

Μέση Ανατολή: Η Κίνα στο πλευρό του Ιράν

DW: Ιράν εναντίον Ισραήλ – Οι επιπτώσεις στην οικονομία

H 45χρονη καθηγήτρια που πιάστηκε γυμνή με μαθητή, είναι παντρεμένη με κυβερνητικό αξιωματούχο

Ισραήλ-Πολεμικό Συμβούλιο: Απόφαση για «χτύπημα» κατά του Ιράν – Ίσως και τη Δευτέρα τα αντίποινα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr