Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο αδελφός του μακελάρη του Λ. Βέγκας κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

Ο αδελφός του μακελάρη του Λ. Βέγκας κατηγορείται για παιδική πορνογραφία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για παιδική πορνογραφία ο αδελφός του μακελάρη του Λας Βέγκας!

Ονομάζεται Bruce Paddock και είναι 59 ετών. Επίσης είναι ο αδελφός του ανθρώπου που ήταν υπεύθυνος για την πιο αιματηρή ένοπλη επίθεση στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ο 59χρονος συνελήφθη σήμερα, Τετάρτη 25.10.2017, διότι βρέθηκε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας, σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, κρατείται κι έχει οριστεί εγγύηση ύψους 60.000 δολαρίων. Την είδηση μεταδίδει το Fox News, επικαλούμενο πηγές από την αστυνομία.

Η σύλληψη ήρθε κατόπιν έρευνας που ξεκίνησε μήνες πριν το αιματηρό περιστατικό στο Λας Βέγκας. Οι Αρχές είχαν μια πληροφορία πως ο Bruce Paddock είχε υλικό παιδικής πορνογραφίας στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή. Κανείς δεν γνώριζε που έμενε ο άνδρας, έως ότου οι Αρχές έλαβαν μια νέα πληροφορία. Η οποία τους οδήγησε σε εγκαταστάσεις κέντρου διαβίωσης στο Χόλιγουντ.

Η αστυνομία ανέφερε πως ο 59χρονος βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις επειδή του είχε γίνει έξωση. Εκεί, οι Αρχές βρήκαν το ανατριχιαστικό υλικό.

Ο Bruce Paddockδεν θεωρείται ύποπτος για το μακελειό στο Λας Βέγκας. Δεν έγινε, επίσης, άμεσα γνωστό το αν είχε δικηγόρο. Σημειώνεται εδώ πως ο αδελφός του, εκτέλεσε εν ψυχρώ 58 ανθρώπους την 01.10.2017, όταν ξεκίνησε να πυροβολεί «στα τυφλά» από το δωμάτιό του, σε πολυτελές ξενοδοχείο του Λας Βέγκας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr