Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργισμένη επίθεση Τραμπ σε Χίλαρι και Ομπάμα – “Κάνε κάτι” ζητά από τον αμερικανικό λαό

Οργισμένη επίθεση Τραμπ σε Χίλαρι και Ομπάμα – “Κάνε κάτι” ζητά από τον αμερικανικό λαό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μύδρους εναντίον των Δημοκρατικών για το «κυνήγι μαγισσών» που έχουν εξαπολύσει εναντίον του, αλλά και των Μπαράκ Ομπάμα και του συστήματος περίθαλψης που καθιέρωσε, και της Χίλαρι Κλίντον ειδικότερα, εξαπέλυσε ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, καλώντας τον κόσμο -και εμμέσως πλην σαφώς τους ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές που αμφιταλαντεύονται- να «κάνουν κάτι».

Ο 71χρονος Πρόεδρος των ΗΠΑ, με μήνυμά του στο twitter, αναφέρθηκε στο Obamacare, το οποίο, όπως έγραψε, θα καταργήσει, μίλησε για μεγάλη οργή και ενότητα των ρεπουμπλικανών για την έρευνα που αφορά τη Χίλαρι Κλίντον, αναφέρθηκε στις συμφωνίες με τη Ρωσία για το ουράνιο, στα χιλιάδες διαγραμμένα μηνύματα από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στην υπόθεση του πρώην επικεφαλής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ, και χαρακτήρισε «συμπαιγνία» την έρευνα για την υποτιθέμενη συνεργασία του με τη Ρωσία στις εκλογές.

«Όπως συμβαίνει συνήθως, τα ασφάλιστρα του ObamaCare θα είναι επάνω (ανήκει στους Δημοκρατικούς), αλλά εμείς θα το καταργήσουμε και θα το αντικαταστήσουμε και θα σύντομα σπουδαία υγειονομική περίθαλψη, αμέσως μετά τις φορολογικές περικοπές!

»Ποτέ δεν είδα τέτοιο θυμό και ενότητα στους Ρεπουμπλικανούς όπως αυτή που έχω διαπιστώσει σχετικά με την έλλειψη έρευνας που αφορά τον ψεύτικο φάκελο της Κλίντον (τώρα $ 12,000,000;), τη συμφωνία ουρανίου με τη Ρωσία, τα 33.000, συν τα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διόρθωση του Comey και πολλά άλλα.

»Αντ ‘αυτού, κοιτάζουν το ψεύδος της σχέσεις Τραμπ με τη Ρωσία, μία “συμπαιγνία”, η οποία δεν υπάρχει.

»Οι Δημοκρατικοί χρησιμοποιούν αυτό το φοβερό (και κακό για τη χώρα μας) κυνήγι μαγισσών ως πολιτική, αλλά οι Ρεπουμπλικανοί αγωνίζονται τώρα όπως ποτέ άλλοτε.

»Υπάρχει τόσο πολύ ΕΝΟΧΗ από τους Δημοκρατικούς και την Κλίντον, και πλέον τα γεγονότα τους διαψεύδουν. ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!», έγραψε στο twitter ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Ο Ζελένσκι πανευτυχής που θα πάρει νέα αμερικανικά δισ. δολάρια

Η NASA προειδοποιεί: «Η Κίνα θα στείλει όπλα στο Φεγγάρι»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr