ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πρόεδρος του Λιβάνου δήλωσε σήμερα πως οτιδήποτε έχει πει ή μπορεί να πει ο (παραιτηθείς) πρωθυπουργός Σαάντ Αλ Χαρίρι «δεν αντανακλά την πραγματικότητα» εξαιτίας του μυστηρίου που καλύπτει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα που παραιτήθηκε ενώ βρισκόταν στη Σαουδική Αραβία.
Ο Χαρίρι, που διατηρεί και τη σαουδαραβική υπηκοότητα, παραιτήθηκε αιφνιδίως στις 4 Νοεμβρίου ενώ βρισκόταν στη Σαουδική Αραβία και δεν έχει επιστρέψει από τότε στον Λίβανο.
Ο πρόεδρος Μισέλ Αούν αναφέρει σε δήλωση που εκδόθηκε από το γραφείο του πως κάθε τοποθέτηση ή κίνηση του Χαρίρι «είναι αποτέλεσμα της ύποπτης και μυστηριώδους κατάστασης που βιώνει στο βασίλειο».
Εξάλλου ανώτερος Λιβανέζος αξιωματούχος δήλωσε στο Reuters πως ο πρόεδρος Αούν είπε σε ξένους πρεσβευτές ότι ο Χαρίρι έχει «απαχθεί» και ότι πρέπει να χαίρει ασυλίας.
Ο Αούν διεξάγει συναντήσεις με υψηλά ιστάμενους Λιβανέζους πολιτικούς καθώς και με ξένους διπλωμάτες. Το σχόλιο περί «απαγωγής» του Χαρίρι το έκανε χθες Παρασκευή, δήλωσε ο αξιωματούχος.
Η Σαουδική Αραβία διαψεύδει ότι έχει “απαγάγει” ή “συλλάβει” τον Σαάντ Αλ Χαρίρι. Ο κ. Χαρίρι παραιτήθηκε κατηγορώντας σχέδιο δολοφονίας του από τη σιιτική λιβανέζικη παραστρατιωτική οργάνωση και πολιτικό κόμμα Χεζμπολάχ, η οποία υποστηρίζεται από το Ιράν.























































