ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πρόεδρος του Λιβάνου δήλωσε σήμερα πως οτιδήποτε έχει πει ή μπορεί να πει ο (παραιτηθείς) πρωθυπουργός Σαάντ Αλ Χαρίρι «δεν αντανακλά την πραγματικότητα» εξαιτίας του μυστηρίου που καλύπτει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα που παραιτήθηκε ενώ βρισκόταν στη Σαουδική Αραβία.
Ο Χαρίρι, που διατηρεί και τη σαουδαραβική υπηκοότητα, παραιτήθηκε αιφνιδίως στις 4 Νοεμβρίου ενώ βρισκόταν στη Σαουδική Αραβία και δεν έχει επιστρέψει από τότε στον Λίβανο.
Ο πρόεδρος Μισέλ Αούν αναφέρει σε δήλωση που εκδόθηκε από το γραφείο του πως κάθε τοποθέτηση ή κίνηση του Χαρίρι «είναι αποτέλεσμα της ύποπτης και μυστηριώδους κατάστασης που βιώνει στο βασίλειο».
Εξάλλου ανώτερος Λιβανέζος αξιωματούχος δήλωσε στο Reuters πως ο πρόεδρος Αούν είπε σε ξένους πρεσβευτές ότι ο Χαρίρι έχει «απαχθεί» και ότι πρέπει να χαίρει ασυλίας.
Ο Αούν διεξάγει συναντήσεις με υψηλά ιστάμενους Λιβανέζους πολιτικούς καθώς και με ξένους διπλωμάτες. Το σχόλιο περί «απαγωγής» του Χαρίρι το έκανε χθες Παρασκευή, δήλωσε ο αξιωματούχος.
Η Σαουδική Αραβία διαψεύδει ότι έχει “απαγάγει” ή “συλλάβει” τον Σαάντ Αλ Χαρίρι. Ο κ. Χαρίρι παραιτήθηκε κατηγορώντας σχέδιο δολοφονίας του από τη σιιτική λιβανέζικη παραστρατιωτική οργάνωση και πολιτικό κόμμα Χεζμπολάχ, η οποία υποστηρίζεται από το Ιράν.























































