Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παράνοια: Ο μακελάρης του Λας Βέγκας έριξε 1.100 σφαίρες και σκότωσε 58 ανθρώπους

Παράνοια: Ο μακελάρης του Λας Βέγκας έριξε 1.100 σφαίρες και σκότωσε 58 ανθρώπους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από το μακελειό στο Λας Βέγκας εξακολουθούν να βγαίνουν στην επιφάνεια, καθώς η έρευνα συνεχίζεται από το γραφείο του Σερίφη και των βοηθών του.

Το τελευταίο στοιχείο που είδε το φως της δημοσιότητας και που αναδεικνύει το μέγεθος της παράνοιας που επικράτησε εκείνη τη βραδιά στο συναυλιακό χώρο, είναι οι πάνω από 1.100 σφαίρες που έριξε ο Στίβεν Πάντοκ, σκοτώνοτας 58 άτομα και τραυματίζοντας άλλα 500.

4.000 σφαίρες ήταν αχρησιμοποίητες

Όπως αποκάλυψε ο σερίφης του Λας Βέγκας, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν από κοινού με το FBI, στο δωμάτιο που είχε νοικιάσει στο ξενοδοχείο, βρέθηκαν άλλες 4.000 σφαίρες που δεν είχε χρησιμοποιήσει ο δράστης.

Το μεγάλο ερωτηματικό που δεν έχει απαντηθεί από την αστυνομία και τους ντεντέκτιβ, είναι το γιατί ο Πάντοκ σταμάτησε να πυροβολεί, ενώ είχε τόσες χιλιάδες σφαίρες στη διάθεσή του και τι ήταν αυτό που τον ώθησε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τελεσίγραφο Τραμπ στη Χαμάς: Πλήρης αφοπλισμός «άμεσα και ολοκληρωτικά»

Το Ισραήλ προετοιμάζεται για μία «Ημέρα της Κρίσης» από το Ιράν και τους συμμάχους του

Το όπλο του πετρελαίου: Το Ιράν απειλεί με πολυετές ενεργειακό «μπλακάουτ» σε περίπτωση πολέμου

Μπάρακ Ομπάμα: Οι εξωγήινοι «είναι πραγματικοί, αλλά εγώ δεν τους έχω δει»

Την Τρίτη 17/02 Γουίτκοφ και Κούσνερ στη Γενεύη για Ιράν και Ρωσία-Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr