ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στους 305 οι νεκροί από την επίθεση σε τέμενος στο Σινά – Τα 27 είναι παιδιά

Στους 305 οι νεκροί από την επίθεση σε τέμενος στο Σινά – Τα 27 είναι παιδιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο απολογισμός των νεκρών της αιματηρής επίθεσης που πραγματοποιήθηκε στο τζαμί στο Βόρειο Σινά της Αιγύπτου αυξήθηκε στους 305, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται 27 παιδιά, ενώ σε 128 ανέρχονται οι τραυματίες, μετέδωσε σήμερα το κρατικό αιγυπτιακό πρακτορείο ειδήσεων MENA.

Τριήμερο πένθος έχει κηρυχθεί στην Αίγυπτο μετά τη χθεσινή επίθεση σε τέμενος στο Σινά, την πιο αιματηρή επίθεση στην πρόσφατη ιστορία της χώρας, την ώρα που ο στρατός εξαπέλυσε τα πρώτα πλήγματα εναντίον των φερόμενων δραστών της. Αν και ακόμη καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση αυτή, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τζιχαντιστές.

Η επίθεση σημειώθηκε χθες Παρασκευή στη διάρκεια της προσευχής στο τέμενος αλ Ράουντα στην πόλη Μπιρ αλ Άμπεντ, 40 χιλιόμετρα δυτικά το αλ Αρίς, πρωτεύουσα της επαρχίας του Βόρειου Σινά. Στην περιοχή αυτή οι δυνάμεις ασφαλείας μάχονται με μια οργάνωση, παρακλάδι του Ισλαμικού Κράτους στην Αίγυπτο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισραήλ καλεί την UNESCO να καταδικάσει τη χρήση του Κάστρου Μποφόρ από τη Χεζμπολάχ ως στρατιωτικού φυλακίου

Χαμάς: Ανακοίνωσε νέο ηγέτη της τον επικεφαλής διαπραγματευτή της οργάνωσης, Χαλίλ αλ-Χάγια

Ο Γεραπετρίτης μίλησε στο τηλέφωνο με τον Αιγύπτιο ΥΠΕΞ και «επαναβεβαίωσαν την ισχυρή και διαρκή στρατηγική εταιρική σχέση»

«Αλκατράζ με Αλιγάτορες»: Το Ισραήλ ανοίγει τον δρόμο για τη χρήση κροκοδείλων ως μέτρο ασφαλείας στις φυλακές

Ο Αρχιεπίσκοπος Σινά Συμεών συναντήθηκε με τον ανώτερο σύμβουλο του Τραμπ Μ. Μπούλος και Αμερικανούς διπλωμάτες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr