ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Ισλαμιστές, Μπούρκα, Πακιστάν, Πεσαβάρ, Ταλιμπάν, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε εννέα ανεβάζει τους νεκρούς από την επίθεση σε πανεπιστήμιο του Πακιστάν νεότερος απολογισμός, ενώ τουλάχιστον τριάντα πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από την επίθεση, σύμφωνα με αστυνομικές και νοσοκομειακές πηγές.
Αστυνομία και στρατός έσπευσαν στο σημείο και σκότωσαν όλους τους δράστες της επίθεσης στο Γεωπονικό Ινστιτούτο της πόλης Πεσαβάρ, σύμφωνα με εκπρόσωπο του στρατού.
Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβαν οι Ταλιμπάν του Πακιστάν.
Οι ένοπλοι κατέφτασαν μεταμφιεσμένοι με μπούρκες, που φορούν οι γυναίκες, και μπαίνοντας πυροβόλησαν και τραυμάτισαν έναν φύλακα.
Τραυματισμένος φοιτητής δήλωσε στο Reuters πως συνήθως στους κοιτώνες του πανεπιστημίου στεγάζονται περίπου 400 φοιτητές, αλλά οι περισσότεροι είχαν επιστρέψει στο σπίτι τους και βρίσκονταν εκεί περίπου 120 άτομα, την ώρα της επίθεσης.
«Κοιμόμαστε και ακούσαμε πυροβολισμούς. Σηκώθηκα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όλοι έτρεχαν και φώναζαν ‘επιτέθηκαν οι Ταλιμπάν!’» περιέγραψε.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο νοσοκομείου της περιοχής, έξι άνθρωποι υπέκυψαν στα τραύματά τους και σε δεκαοκτώ παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Ακόμα τρεις άνθρωποι εξέπνευσαν σε άλλο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν και 17 τραυματίες.























































