ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για The Panama Papers - Όλες οι Αποκαλύψεις, Δάφνη Καρουάνα Γκαλίθια, Δημοσιογράφοι, Δολοφονίες, Ελευθερία Τύπου, Μάλτα,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
Προστατεύοντας την Ευρώπη - Αποκαλύπτοντας την αυξανόμενη απειλή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκ είχε προκαλέσει τον περασμένο Οκτώβριο η άγρια δολοφονία της 53χρονης δημοσιογράφου Καρουάνα Γκαλίζια. Η Η άτυχη 53χρονη μπλόγκερ, η οποία συμμετείχε στην ομάδα που αποκάλυψε το σκάνδαλο που πλέον αποκαλείται Panama Papers βρέθηκε νεκρή όταν εξερράγη το αυτοκίνητό της.
Η αστυνομία της Μάλτας συνέλαβε τη Δευτέρα οκτώ υπόπτους για τον φόνο της δημοσιογράφου ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Τζόζεφ Μούσκατ, σχεδόν δύο μήνες αφότου το αυτοκίνητό της ανατινάχθηκε την ώρα που το οδηγούσε.
Όλοι οι ύποπτοι είναι πολίτες της Μάλτας και οι περισσότεροι έχουν ποινικό μητρώο, δήλωσε ο πρωθυπουργός, χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.
Η αστυνομία έχει στη διάθεσή της 48 ώρες για να ανακρίνει τους υπόπτους και να απαγγείλει σε βάρος τους κατηγορίες ή να τους απελευθερώσει.























































