Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ισπανία απέσυρε το διεθνές ένταλμα σύλληψης του Πουτζδεμόν και των υπουργών του

Η Ισπανία απέσυρε το διεθνές ένταλμα σύλληψης του Πουτζδεμόν και των υπουργών του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισπανία, Κάρλες Πουτζδεμόν, Καταλονία,

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας ανακοίνωσε ότι απέσυρε το διεθνές ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει εις βάρος του αποπεμφθέντος τοπικού Προέδρου της Καταλονίας Κάρλες Πουτζδεμόν και τεσσάρων μελών της -επίσης καθαιρεθείσας- κυβέρνησής του, επισημαίνοντας ότι όλοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να επιστρέψουν σε ισπανικό έδαφος.

Οι πέντε Καταλονοί πολιτικοί κατέφυγαν στο Βέλγιο μετά τη μονομερή κήρυξη της ανεξαρτησίας της επαρχίας αυτής της Ισπανίας στις 27 Οκτωβρίου, που κρίθηκε παράνομη από τα ισπανικά δικαστήρια.

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι, η κυβέρνηση του οποίου έχει αναλάβει απευθείας τη διοίκηση της Καταλονίας καταργώντας προσωρινά τις τοπικές Αρχές, έχει προκηρύξει τοπικές εκλογές στην επαρχία για τις 21 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κοκαΐνη και Μπανάνες: Πώς διακινητές των Βαλκανίων χρησιμοποίησαν φορτία φρούτων για τη λαθραία διακίνηση ναρκωτικών

EBU: Κανονικά στη Eurovision 2026 το Ισραήλ – Αποχωρούν Ολλανδία, Ιρλανδία, Ισπανία και Σλοβενία

Ρένα Δούρου: «Ανοίγει ο δρόμος για τη συμμετοχή της Τουρκίας στο SAFE και τις ευρωπαϊκές δομές άμυνας και ασφάλειας»

Η Ισπανία αγοράζει 45 τουρκικά εκπαιδευτικά αεροσκάφη HÜRJET έναντι €3,12 δισ.

Κάτοικοι της Βαλένθια την «έπεσαν» σε τουρίστες ποδηλάτες: «Πηγαίνετε σπίτια σας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr