ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Ιράν, Κορεατική Χερσόνησος, Πυρηνικά Όπλα, Ρωσία, Σεργκέι Λαβρόφ,


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο είναι ανησυχητική. Δεν υπάρχει εναλλακτική στη σταδιακή αποκλιμάκωση της έντασης και τη διεξαγωγή συνομιλιών. Οι απόπειρες να προκληθεί ένα στρατιωτικό σενάριο με την ελπίδα να λυθεί η κρίση με τη βία θα οδηγήσουν μόνο στην καταστροφή», τόνισε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ μιλώντας στην άνω βουλή.
Οπως μεταδίδουν τα πρακτορεία RIA και Interfax, ο Λαβρόφ επισήμανε ότι οι «μεγάλες διεθνείς συμφωνίες, κυρίως για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, απειλούνται με κατάργηση.
Κάτι τέτοιο θα στείλει λάθος μήνυμα σε αυτούς που επιθυμούν να λύσουν τα προβλήματα στην κορεατική χερσόνησο».























































