ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ιταλία, Μιλάνο, Τζιχαντιστές,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια του Έλληνα χειριστή που έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γυναίκα 35 ετών, μαροκινής υπηκοότητας, συνελήφθη την Κυριακή στο αεροδρόμιο Μαλπένσα του Μιλάνου, κατηγορούμενη για στήριξη στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS).
Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, στις αρχές του 2017 η γυναίκα είχε εγκαταλείψει τον σύζυγό της -με τον οποίο ζούσε μόνιμα στην Γαλλία- για να μεταβεί στη Συρία, με πρόθεση να στηρίξει τον ISIS.
H 35χρονη, τα αρχικά του ονόματός της είναι Ρ.Μ., φέρεται πως πήρε μαζί της στη Συρία και τα τρία της παιδιά.
Σύμφωνα με όσα διαρρέουν, αμέσως μετά την σύλληψή της δήλωσε στους εισαγγελείς ότι δεν έφτασε ποτέ σε εμπόλεμη περιοχή.























































