ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ισχυρή έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο ΙΧ της μητέρας του δημάρχου Πάφου της Κύπρου, Κοραλίας Φαίδωνος, σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 π.μ., η οποία θεωρείται ως προειδοποίηση προς τον δήμαρχο.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στον ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του θύματος, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.
Ο δήμαρχος Πάφου Φαίδων Φαίδωνος ανέφερε ότι δεχόταν προειδοποιήσεις σε σχέση με αποκαλύψεις του για σκάνδαλα στα συμβόλαια για το αποχετευτικό σύστημα Πάφου αλλά και άλλα παρόμοια έργα στη Λευκωσία και τη Λάρνακα, για τα οποία αρκετοί έχουν κλεισθεί στις φυλακές, ενώ για άλλους επίκειται η απαγγελία κατηγοριών.
Οι πιο πρόσφατες αποκαλύψεις του αφορούσαν σκάνδαλα στη διαχείριση τουρκοκυπριακών περιουσιών, μεγάλα έργα που προγραμματίζει ο Αρχιεπίσκοπος και επίσης ύπαρξη κυκλώματος εξασφάλισης διαβατηρίων για αλλοδαπούς.
Πρόσφατα μεταδόθηκαν πληροφορίες για σχέδιο δολοφονίας του από άτομα που προσέγγισαν κατάδικο στις Κεντρικές Φυλακές.























































